Απ. Παραλιμνίου: Με στόχο τη νίκη κόντρα στον Αετό

22:45 2/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Απόλλων Παραλιμνίου που υποδέχεται αύριο Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο γήπεδο του τον Αετό Ορφανού για την 17η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι περσινοί πρωταθλητές του ομίλου θέλουν να ολοκληρώσουν τη φετινή χρονιά με ένα πλασάρισμα σε μια όσον το δυνατόν καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και να ετοιμαστούν για το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα ξανά βάλουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Άλλωστε η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας γίνεται με προοπτική το μέλλον αφού αποκτήθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα

του Νομού Σερρών, ο 17χρονος επιθετικός Παναγιώτης Σιψής (με δύο γκολ ήδη στο πρωτάθλημα) και ο 18χρονος μέσος Χαράλαμπος Τοπάλ (από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου). Ο Παύλος Δημητρίου δεν θα έχει στη διάθεση του για το αυριανό παιχνίδι τον Δαμιανό Τριανταφύλλου που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες (θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της ποινής του) και τον νέο απόκτημα της ομάδας Χαράλαμπο Τοπάλ.

Με Γεράκη ο Αετός

Με τον Νίκο Γεράκη στην αποστολή του ο Αετός Ορφανού θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Σερραίος επιθετικός θα κάνει το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Αετού (αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες) και θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά φέτος τον Απόλλωνα (ήταν αντίπαλος του με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου την 2η αγωνιστική). Ο Αετός θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Σωκράτη Κωνσταντινίδη ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους και οι Φώτης Δουμάνης και Νίκος Παυλίδης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα