Απ. Παραλιμνίου: Επιστροφή με τέσσερα γκολ στις νίκες

10:45 8/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Παραλιμνίου κερδίζοντας στο γήπεδο του 4-0 την Ασπίδα Ξάνθης για την 25η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα για τη φετινή περίοδο οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου έχασαν πολλές ευκαιρίες, πέτυχαν τέσσερα γκολ (δεν μέτρησαν ακόμα δύο) και αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φίλους τους πετυχαίνοντας την 12η φετινή τους νίκη. Οι φιλοξενούμενοι που ήρθαν στο Παραλίμνιο με απουσίες άντεξαν μόνο 61 λεπτά. Σε εκείνο το χρονικό

σημείο ο Μάλαμας Λιάρας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 67ο ο Γιάννης Κουτζαβασίλης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των περσινών πρωταθλητών (2-0), ενώ στο 74ο μετά από σέντρα του Ντιαλό, ο Τάσος Δέντσας με δυνατό σου έκανε το 3-0.

Στο 79ο λεπτό ο Βασίλης Τάκας έστρωσε την μπάλα στον Βασίλη Καρυοφύλλη που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ( Παύλος Δημητρίου): Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δέντσας, Β. Καρυοφύλλης, Λίαρας(77ο Γκόλιας), Τσαούσης (46ο Diallo), Μουτεσίδης (72ο Μεταλλίδης), Ζυγκερίδης (62ο Γ. Καρυοφύλλης)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ( Χρήστος Σαμαράς): Κασαμπαλής, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Σαββόγλου Ρ., Χατζηπαπάς. Δογανίδης, Παπαδόπουλος(70ο Χατζηπαρασκευάς), Κατσής(70ο Σαββόγλου Β.)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα