Απ. Παραλιμνίου: Απέκτησε Αλέξανδρο Μασούρα

22:30 28/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου είναι από σήμερα ο Αλέξανδρος Μασούρας.

Οι παράγοντες του Απόλλωνα κινήθηκαν ταχύτατα για να καλύψουν το κενό του Κώστα Τριανταφύλλου και πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή ενόψει των τεσσάρων αγώνων του πρωταθλήματος αλλά και των αγώνων μπαράζ που από ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν για την άνοδο στη Football league. Ο 19χρονος μεσοαμυντικός (γεννήθηκε στις 21.03.1998 στα Γιάννενα) έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΣ και ήταν ο μικρότερος

σε ηλικία παίκτης της Γιαννιώτικης ομάδας στη Σούπερ Λιγκ την περίοδο 2015-16. Προερχόταν από την ομάδα Νέων του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Στις πρώτες του δηλώσεις είχε πει τότε: «Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη. Πραγματοποιείται το όνειρο μου να γίνω μέλος της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στους προπονητές μου στην Κ-17 που επί δύο χρόνια με βοήθησαν να βελτιωθώ, στους τωρινούς προπονητές μου και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος που με εμπιστεύθηκαν και υπόσχομαι σε όλους να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους». Την επόμενη περίοδο ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό μέσο σε δύο παιχνίδια κυπέλλου.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Αλέξανδρος Μασούρας αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πας και πήρε μεταγραφή στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία αγωνίστηκε φέτος σε πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και τρία κυπέλλου (κόντρα σε Παναθηναϊκό, Λάρισα και Παναχαϊκή). Στις 31 Ιανουαρίου αποχώρησε από την Αναγέννηση Καρδίτσας και σήμερα αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα