Απ. Παραλίμνιο: Οι «παλιοί» καλοί αλλά και ο νέος ωραίος

22:41 23/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που κέρδισε σήμερα με σκορ 5-1 τον ΠΑΟ Κοσμίου για την 13η αγωνιστική της Γ εθνικής κατηγορίας.

Η έβδομη νίκη για τους περσινούς πρωταθλητές συνδυάστηκε με πολλά γκολ (τα περισσότερα σε παιχνίδι φέτος) αλλά και με τα παρθενικά τέρματα για τους Αμπνουλαγιέ Ντιαλό και Παναγιώτη Σιψή. Μάλιστα ο 17χρονος επιθετικός στο δεύτερο παιχνίδι του στη Γ εθνική σκόραρε δύο φορές σε διάστημα 20 λεπτών αποδεικνύοντας για ακόμη μια

φορά ότι είναι ένα ταλέντο που με τις εμπειρίες που θα πάρει φέτος στη Γ εθνική μπορεί να κάνει μεγάλα βήματα τα επόμενα χρόνια στην καριέρα του. Στους πρωταγωνιστές και ένας «παλιός» ο Σάκης Μουτεσίδης που πέτυχε δύο γκολ και φάνηκε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού.

Έπαιξε μπάλα για ένα ημίχρονο

Ο Απόλλων είχε δύο ημίχρονα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοσμίου. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Παύλου Δημητρίου ήταν κακή ενώ στο δεύτερο μεταμορφώθηκε κι έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε στο 16ο ο Αμπνουλαγιέ Ντιαλό με κεφαλιά (1-0). Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Βασίλη Καρυοφύλλη ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Γιώργος Ρουμπιές ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων ξεκίνησε δυνατά και στο 58ο ο Μπάμπης Ζυγκερίδης κέρδισε πέναλτι (ανατράπηκε μέσα στην περιοχή) με τον Σάκη Μουτεσίδη να το εκτελεί και να δίνει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Μετά από προσπάθεια του Σιψή ο Μουτεσίδης έκανε το 3-1 στο 78ο ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Παναγιώτη Σιψή (τα πρώτα του με τον Απόλλωνα στη Γ εθνική) στο 88ο και στο 90ο διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Παραλίμνιο (Δημητρίου) Γουναρίδης, Λιάρας, Τσαούσης, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Κώστας, Νικολαΐδης (75ο Μεταλλίδης), Καρυοφύλλης Βασίλ. (46ο Τριανταφύλλου Δαμιανός), Μουτεσίδης, Ντιαλό (63ο Τάκας), Ζυγκερίδης (70ο Σιψής).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα