Α.Ο.Σ: Μετά τις ανανεώσεις… μεταγραφές

23:57 4/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απόκτηση δύο παικτών ανακοίνωσε σήμερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Σ.

Οι «πράσινοι» αποδεικνύουν ότι φέτος θέλουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για μια καλή πορεία αφού μετά την ανανέωση με τον προπονητή Γιάννη Μπουτάκογλου αλλά και βασικούς παίκτες της ομάδας ( Καρακώστας, Μποζουτσίδης, Λαδιάς και Γιαβρόπουλος) ήρθε η ώρα των μεταγραφών ανακοινώνοντας σήμερα την απόκτηση των Δημήτρη Σκαλιστή και Παναγιώτη Nτινούδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΣ:

«Ο Α.Ο.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση

των καλαθοσφαιριστών Δημήτρη Σκαλιστή και Παναγιώτη Nτινούδη.

Ο Δημήτρης Σκαλιστής είναι γκαρντ και διακρίνεται για την ικανότητά του τόσο στα οργανωτικά, όσο και στα εκτελεστικά του καθήκοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σκαλ» είχε λάβει μέρος ως αθλητής των «πράσινων» στον Τελικό του Κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. τη σεζόν 2013-2014. Ο 28χρονος παίκτης έχει αγωνισθεί επίσης στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου και στον Α.Ο. Ηράκλειας.

Ο Παναγιώτης Ντινούδης είναι 20 ετών και το μεγάλο του προσόν είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή σε τρεις διαφορετικές θέσεις (point guard, shooting guard, small forward). Ο Θρακιώτης αθλητής σπουδάζει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Ρούπελ Σιδηροκάστρου και της Θύελλας Φερών

Ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. καλωσορίζει και τους δύο καλαθοσφαιριστές στις τάξεις του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες με το «τριφύλλι»».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα