Ανυπολόγιστες οι ζημιές και άγνωστα τα αίτια της φωτιάς

12:05 22/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μάχη με τις φλόγες και το χρόνο έδωσαν οι δυνάμεις της πυρόσβεσης που βρέθηκαν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης ελαστικών όπου χθες το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά η οποία κατέκαψε τόνους παλαιών ελαστικών και προκάλεσε απρόβλεπτες συνέπειες στο περιβάλλον.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να παραμένουν στο χώρο της πυρκαγιάς, ώστε να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Σχετικά είναι τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο περιφερειάρχης Π.Υ. Θεσσαλίας κ. Σεραφείμ Αθανασίου ο οποίος τόνισε τα εξής:
«Αυτή

την ώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από την χθεσινή ημέρα. Ήταν μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά, πολύ επικίνδυνη για το προσωπικό της επιχείρησης και της υπηρεσίας μας. Λόγω των υλικών που καίγονταν και λόγω της μεγάλης έκτασης δώσαμε μεγάλη μάχη για να κατορθώσουμε να περιορίσουμε την φωτιά μακριά από τον στεγασμένο χώρο της επιχείρησης.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον αύλιο χώρο όπου ήταν αποθηκευμένα παλιά ελαστικά αυτοκινήτων, συμμετείχαν 19 οχήματα της πυροσβεστικής όχι μόνο δικά μας αλλά και από τη Λαμία, την Κατερίνη, την Αλεξάνδρεια και μέχρι τώρα είμαστε εδώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα