Αντώνης Γκουντάρας : Έχουμε εξαιρετικά νερά

12:03 14/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα παράλια του νομού Λάρισας φημίζονται για τις όμορφες παραλίες οι οποίες συνδυάζουν το μπλε της θάλασσας και το πράσινο του βουνού. Πλέον μπορούν να υπερηφανεύονται και για την εξαιρετικής ποιότητας των νερών, τα οποία σύμφωνα με τις μετρήσεις από την Ειδική Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με τις κεντρικές και περιφερειακές συναρμόδιες υπηρεσίες της χώρας δείχνουν ότι είναι πεντακάθαρα και αναβαθμίζουν κι άλλο την περιοχή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ

Λάρισας ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας είπε: «Αυτό το οποίο ξέραμε και ήταν πανελληνίως γνωστό έχουμε εξαιρετικά νερά, είμαστε ανοικτό πέλαγος, έχει τα υπέρ έχει και τα κατά, έχουμε λίγο κύμα παραπάνω. Αλλά αυτό που υπερέχει είναι η καθαρότητα των νερών. Οι μετρήσεις αυτές μας δίνουν προστιθέμενη αξία και θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα ώστε να ενισχύσουμε την τουριστική άνοδο στα παράλια μας».

Το γεγονός δεν αλλάζει τον σχεδιασμό των Δήμων Αγιάς και Τεμπών που συνεχίζουν την προσπάθεια τους για καλύτερες συνθήκες τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα