Αντίο με ψηλά το κεφάλι

01:00 28/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων γνώρισε η ομάδα του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών που έχασε στη Θεσσαλονίκη με 51-36 από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Η πρωταθλήτρια του Νομού Σερρών είχε να αντιμετωπίσει έναν καλύτερο και πιο έμπειρο αντίπαλο, τον πρωταθλητή Δ.Δ.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης, με παίκτες που αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες όπως ο 18χρονος Σερραίος,

με ύψος 2.16, σέντερ Στράτος Βουλγαρόπουλος αλλά κι άλλοι. Ο Βασίλης Παραμανίδης σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας του είπε: «το μπάσκετ είναι ένα δίκαιο άθλημα. Η νίκη πήγε στον αντικειμενικά καλύτερο. Τα παιδιά μας, του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών, παίξανε στην έδρα των Εκπ.Φρυγανιώτη και χάσαμε 51 – 36. Ήταν ένα σκληρό παιγνίδι, με πολλή δύναμη και ένταση. Οι μαθητές μας αντιμετώπιζαν παίκτες της Εθνικής ομάδας των Εφήβων και παίδων, του ΑΡΗ, της ΔΕΚΑ. Τους βάλαμε δύσκολα σε πολλά σημεία του αγώνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τη μάχη που δώσανε και για τη φετινή τους πορεία. Του χρόνου με λίγες προσθήκες παιδιών, που φοιτούν ήδη στο σχολείο μας, θα είμαστε καλύτεροι, πιο δυνατοί, πιο έμπειροι πιο προπονημένοι και σίγουρα πιο έτοιμοι για μεγαλύτερες διακρίσεις εντός και ειδικά εκτός Σερρών».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα