Αντινατοική εκδήλωση του ΚΚΕ στη Λάρισα

01:54 23/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με κεντρικό σύνθημα «Εξω το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανονατοικές βάσεις» εκδήλωση διοργάνωσαν στην πλατεία Ταχυδρομείου ,στη Λάρισα, οι Τομεακές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο και της απόφασης του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος για το διήμερο δράσης η στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν αμερικανονατοϊκές

βάσεις η σχεδιάζεται να εγκατασταθούν.
Στην ομιλία του ο Κώστας Αβραμόπουλος- γραμματέας της Επιτροπής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ανέφερε μεταξύ άλλων: » …. η 110 Πτέρυγα Μάχης ως Κέντρο Συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων είχε ήδη λειτουργήσει στα πλαίσια του σχεδιασμού της ΝΑΤΟικής Νότιας πτέρυγας και πήρε μέρος σε πολλές αποστολές υποστήριξης ιμπεριαλιστικών πολέμων. Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη.
Είναι χαρακτηριστικό το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, που λέει: μονάδες ειδικών επιχειρήσεων των Αμερικανών, με το πρόσχημα των «συνεκπαιδεύσεων» εδρεύουν ήδη στην Ελλάδα.
Οι εξελίξεις που κρατούν αναμμένο το φιτίλι του ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Συρία, την Παλαιστίνη, στην Υεμένη και τη Λιβύη, μέχρι τη νοτιοανατολική Ουκρανία, είναι η αληθινή όψη μιας εικόνας που η κυβέρνηση παραμορφωμένα παρουσιάζει στα μάτια σας.
Γι αυτό και τώρα χρειάζεται να δυναμώσει η λαϊκή πάλη απαιτώντας :
•καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στα επικίνδυνα σχέδια των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ.
•Να κλείσει η βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών drones και όλες οι νατοϊκές βάσεις στην Ελλάδα.
•Να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί από αποστολές εκτός συνόρων».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα