Ανώμαλη προσγείωση, ήττα με 0-3

23:33 5/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μια βαριά εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα (0-3) σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι» έχασαν 3-0 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών από τα Τρίκαλα και… προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα λέει ότι σε αυτήν τη Football league τα Τρίκαλα ανήκουν στους ισχυρούς με μπάτζετ κατά πολύ πολλαπλάσιο του Πανσερραϊκού. Έτσι, αυτό το μπάτζετ και κατ’ επέκταση το ρόστερ έκαναν τη διαφορά στο σημερινό παιχνίδι. Από τη μία μια ομάδα που πήρε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε Ρεάλ και Μπενφίκα (Χαβιέ Μπαλμπόα) αλλά και σε ομάδες Σούπερ Λιγκ και από την άλλη μια ομάδα (Πανσερραϊκός) που όπως παραδέχονται και δημόσια οι παράγοντες της έχουν παίκτες που αμείβονται με 500 ευρώ και σήμερα δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση. Όσο για τις εποχές που ο Πανσερραϊκός κέρδιζε τους «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου αυτές πέρασαν κι έμειναν μόνο οι… αναμνήσεις, με την ελπίδα να ξαναέρθουν και με το φόβο όμως όταν ξαναέρθουν, ο Πανσερραϊκός να χάσει και τους τελευταίους οπαδούς του. Για να μην γίνει αυτό πρέπει κυρίως η διοίκηση, για το σχεδιασμό που θα κάνει για την επόμενη περίοδο και φυσικά για φέτος παίκτες και προπονητής να κάνουν τεράστια προσπάθεια.

Το φιλμ του αγώνα:

7ο Συρτό σουτ του Ντενίζ Μπαϊκαρά απ’ το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Ρίστιτς μπλόκαρε τη μπάλα.

9ο ΓΚΟΛ. Ο Μπερτράν Ρομπέρ άνοιξε το σκορ με ένα… «φθηνό» γκολ, μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή προσπερνώντας τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανθρακικό Γαβριηλίδη και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-1.

13ο Σουτ του Γιαννιτσάνη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

22ο Μετά από απόκρουση της μπάλα από τον Λεάντρο, ο Δημήτρης Γκούρτσας έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε έξω, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

23ο Συνδυασμός Γκούρτσα, Ρούτση και Τσιμίκα, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Νίκος Γιαννιτσάνης κάνει το 0-2

24ο ΓΚΟΛ. Μετά από σέντρα του Ρομπέρ από τα δεξιά, ο Νίκος Γιαννιτσάνης με ωραία προσποίηση, απελευθερώθηκε και με σουτ έκανε το 0-2

29ο Σέντρα του Στέβιτς, κεφαλιά του Γκούρτσα άουτ.

46ο Σουτ του Γιαννιτσάνη, ο Ρίστιτς απέκρουσε εντυπωσιακά.

67ο Σουτ του Γαβριηλίδη μέσα από την περιοχή, ο Βέρτζος απομάκρυνε σε κόρνερ.

73ο Ο Γαβριηλίδης έδωσε πάσα στον Σάκη Κανούλα που βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Αποστολίδης απομάκρυνε τη μπάλα.

80ο Δυνατό σουτ του Ματίγια Τάντιτς, μπλόκαρε τη μπάλα ο Αποστολίδης.

89ο Σέντρα του Στέβιτς από τα δεξιά, κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πέρασε άουτ.

94ο ΓΚΟΛ. Ο Γκόλιας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Γιαννιτσάνης με γυριστή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι αρχηγοί Βοσκόπουλος και Μουμίν με τους διαιτητές της αναμέτρησης

Πανσερραϊκός (Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Τζέσι, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης(62ο Κανούλας), Κάκκο(70ο Τάντιτς), Γκούρτσας

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λεάντρο, Λαμπάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαλμπόα(84ο Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Ρομπέρ(72ο Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά(75ο Νταμάου)

Ο όρκος της νίκης αλλά…

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Κελάζογλου, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

«Παίξαμε ανορθόδοξα» είπε ο Παναγιώτης Διλμπέρης

Παναγιώτης Διλμπέρης: «Παίξαμε ανορθόδοξα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε:

«Όταν ο αντίπαλος σου έχει ποιότητα, τότε οφείλεις να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε σχέση με άλλα παιχνίδια, γεγονός το οποίο εμείς σήμερα δεν το είχαμε σε καμιά φάση του παιχνιδιού. Νομίζω ότι αν καθίσουμε και σκεφτούμε με καθαρό μυαλό, πιστεύω ότι αυτό είναι κι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον Πανσερραϊκό τη φετινή περίοδο δηλαδή το γεγονός ότι ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες και μας κάνει να είναι το μυαλό μας αλλού. Αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι τοποθετήσεις μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα όσον αφορά τις στατικές φάσεις, πράγματα τα οποία έχεις χρόνο να σκεφτείς και να λειτουργήσεις όπως επίσης και το γεγονός ότι ενώ είμαστε μια ομάδα που ως επί το πλείστον προσπαθεί να χτίσει επιθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το παιχνίδι μας ήταν ανορθόδοξο με μεγάλες μεταβιβάσεις κυρίως στον Γκούρτσα ο οποίος πηδούσε κι έπρεπε να παρθούν κάποιες μάχες. Το ανορθόδοξο αυτό μας έκανε να χάσουμε και τον άξονα, επίσης παράδοξο για το σχηματισμό και βέβαια η έλλειψη συγκέντρωσης έφερε το πρώτο γκολ το οποίο μας έβαλε με την πλάτη στον τοίχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έδωσε χώρο αλλά νομίζω ότι πάλι αποδεικνύεται περίτρανα, ότι σαν να ελάφρυναν τα πόδια μας βγάλαμε περισσότερη επιθετικότητα και πιστεύω ότι αν σε μία από τις τρεις καλές ευκαιρίες που κάναμε, βάζαμε γκολ, θα μπορούσαμε με τη ζωντάνια και την ορμή που είχαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Μόνο συμπεράσματα βγάζουμε, έχω εντοπίσει τα προβλήματα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε και θα πρέπει αμέσως να κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια για να ξαναέρθουμε στο σημείο στο οποίο ήμασταν στις 3:00μμ το μεσημέρι σήμερα. Πρέπει να χτίσουμε ξανά ένα σερί για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν από αυτό το παιχνίδι».

Οι παίκτες της ομάδας του πανηγύριζαν αλλά ο Γιαλιάς έμπαινε στο Νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο ο Γιαλιάς

Την ώρα που η ομάδα του περνούσε νικηφόρα από τις Σέρρες ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Τρίκαλα, Χρήστος Γιαλιάς, διεκομίσθη στο νοσοκομείο με πρόβλημα στη χολή. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων δεν έχασε το χιούμορ του, γράφοντας στον λογαριασμό του στο facebook: «Είχατε δεν είχατε, μου την βγάλατε την χολή».

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα