Ανοίγουν τη Δευτέρα κομμωτήρια & κέντρα περιποίησης – Υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις εκτός δήμων

23:04 21/3/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αυστηρά μέτρα ανοίγουν από τη Δευτέρα τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης και οι εξωτερικοί αρχαιολογικοί χώροι.

Για τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής και περιποίησης επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Αν κάποιος δηλαδή μένει στη Νέα Σμύρνη και θέλει να πάει σε κομμωτήριο στη Γλυφάδα, μπορεί στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033 ή έχοντας συμπληρώσει τη βεβαίωση τύπου Β.

Τους

υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους θα μπορούν οι πολίτες να τους επισκέπτονται έως 3 άτομα με εξαίρεση τις οικογένειες. Η συγκεκριμένη μετακίνηση θα γίνεται με τον κωδικό 6 στο 13033 και χωρίς χρήση αυτοκινήτου.

Η σωματική άσκηση επιτρέπεται και εκτός δήμου και πέρα των 2 χιλιομέτρων μόνο με τα πόδια ή με το ποδήλατο. Εξακολουθεί να απαγορεύεται η μετακίνηση από δήμο σε δήμο με το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες δεν μπορούν να στείλουν στο 13033 τον κωδικό 6 για σωματική άσκηση και να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο σε άλλο δήμο για να αθληθούν εκεί.

Οι μετακινήσεις με τον κωδικό 6 γίνονται μόνο πεζή ή με το ποδήλατο, χωρίς να υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Δήμητρα Σέκη

www.ertnews.gr



Το άρθρο Ανοίγουν τη Δευτέρα κομμωτήρια & κέντρα περιποίησης – Υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις εκτός δήμων εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα