«Άννα Καρένινα» στην ΕΡΤ3

01:50 19/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς, «Αννα Καρένινα» (Anna Karenina) ρωσικής παραγωγής Solvetexport 1 Production (2015-2016) έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 22:00.

Το αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι σε μια εντυπωσιακή μεταφορά στη μικρή οθόνη.

Υπόθεση: Μέσα στην αριστοκρατία της Ρωσίας εξελίσσεται η ιστορία της Άννα Καρένινα, μιας νέας όμορφης γυναίκας της υψηλής κοινωνίας, που ζει

καταπιεσμένη με την οικογένεια της, τον σύζυγό της και τον μικρό γιο της. Σε ένα ταξίδι της γνωρίζεται με τον κόμη Βρόνσκι, έναν όμορφο, πλούσιο και κοσμικό νέο. Οι υποχρεώσεις της απέναντι στην οικογένεια της δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν μακριά από τον έρωτα που αρχίζει να νιώθει για τον Βρόνσκι. Ο Βρόνσκι με το που γνωρίζει την Άννα ξεχνάει το φλερτ που είχε με την Κίτι και την ερωτεύεται. Ο κύκλος των αριστοκρατών που ανήκουν δεν μπορούν να δεχτούν τον ερωτά τους.

Επεισόδιο 8ο. Ο Καρένιν παραμένει σταθερός στην άποψή του ότι για να πάρει το διαζύγιο η Άννα θα πρέπει να απαρνηθεί για πάντα τον γιο της.
Από την πλευρά της η Άννα, σε υστερική κατάσταση, ζητάει από τον Βρόνσκι περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη, για να λάβει μια απάντηση που δεν την ικανοποιεί.
Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο εραστές είναι τεταμένη και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η μητέρα του Βρόνσκι αρρωσταίνει βαριά και ο Βρόνσκι τρέχει στο πλευρό της, αφήνοντας την Άννα εντελώς μονή.
Η Άννα νιώθει βαθιά απελπισία…

Σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 8 ωριαία επεισόδια.

Παραγωγή: Ρωσίας
Παίζουν: Υ. Βoyarskaya, M. Matveyev, V. Kishckenko, K. Grebenshchikov, I. Kolesnikov, A. Gorbator, V. Isakova, T. Iyutayeva, D. Miller, M. Karpova, S. Ananova, A. Makeyeva
Σκηνοθεσία: Κaren Shakhnazarov.

Keywords
Τυχαία Θέματα