Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εξελέγη πρόεδρος ο Π. Καμμένος - Καθαίρεση στελέχους

14:56 29/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Δια βοής εξελέγη στην προεδρία του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος, στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος. Εξάλλου, με δήλωσή του ο Π. Καμμένος κάνει λόγο για «λάσπη των χαλκείων της Συγγρού» ενώ, με απόφασή του, αφαιρέθηκαν όλες οι κομματικές αρμοδιότητες από τον Κυριάκο Τόμπρα
μέχρι να αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.«Σας υπόσχομαι ένα πράγμα, αυτό που σας υποσχέθηκα και στο Δίστομο, δεν θα σας προδώσω ποτέ. Και σας υπόσχομαι και άλλο ένα, θα πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας», δήλωσε ο Π. Καμμένος.

Η εκλογή του Πάνου Καμμένουν έγινε δια βοής καθώς δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό, θα γίνουμε πιο πολλοί, θα γίνουμε και θα παραμείνουμε ανεξάρτητοι και θα πάρουμε τη διακυβέρνηση του τόπου. Θα σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία και θα δώσουμε την ελπίδα».

Το ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέλεξε επίσης τα 124 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού»

«Μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ.

» Πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών υπό αγγλική σημαία «Ευρωπαϊκή Ένωση» που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα.

» Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν μετά την διάψευσή μου τη λάσπη, θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη», δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, μετά από διαπροσωπικό διαπληκτισμό με την τέως βουλευτή Ευγενία Πρεβεζάνου κατά την διάρκεια του συνεδρίου, αφαιρέθηκαν όλες οι κομματικές αρμοδιότητες από τον Κυριάκο Τόμπρα μέχρι να αποφασίσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με απόφαση του προέδρου.

Την Κυριακή, ο Κ. Τόμπρας παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα