Αναζήτηση νέου χώρου για το ΕΚΑΒ Χίου (video)

12:04 20/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “be S.A.F.E.” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Χίο από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ, με την παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου και του Συντονιστή Διευθυντή του ΕΣΥ Δημήτρη Πύρρου. Στόχος του προγράμματος η εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, αλλά και των στελεχών των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του νησιού στην αντιμετώπιση ύποπτων και πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού.
Μετά το σεμινάριο στο ΟΜΗΡΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, ο Πρόεδρος

του ΕΚΑΒ συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, όπου τέθηκε και το θέμα της αναζήτησης χώρου για τη μεταφορά του ΕΚΑΒ Χίου.
Όπως σημείωσε ο κ. Παπαευσταθίου, το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου, ο οποίος θα πρέπει να είναι σε ένα κεντρικό και κομβικό σημείο για να μπορέσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού, σημειώνοντας ότι το κτήριο του παραρτήματος Οίκου Ναύτου στο νησί απλά αναφέρθηκε.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση της υπηρεσίας, ο πρόεδρος σημείωσε ότι πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη 5 ατόμων στο ΕΚΑΒ της Χίου με σύμβαση διάρκειας 2 ετών, μέχρι να δρομολογηθούν τα θέματα για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

The post Αναζήτηση νέου χώρου για το ΕΚΑΒ Χίου (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα