Αναζητείται λύση για το δημοτικό πάρκινγκ στην οδ.Καλλιθέας

12:07 21/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ελεύθερο διατίθεται προς το παρόν το δημοτικό πάρκινγκ επί της οδού Καλλιθέας (& Περσεφόνης, όπου γίνεται η Λαϊκή της Τετάρτης) στη Λάρισα. Αρκετά είναι τα παράπονα λαρισαίων, όμως, καθώς ναι μεν εξυπηρετεί πολύ, όμως κάποιοι φαίνεται ότι έριξαν…άγκυρα.
Ορισμένοι εκμεταλλεύονται την απουσία φύλακα και παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους για…μέρες ή και μόνιμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Σούλτης, δήλωσε ενήμερος για

το ζήτημα, ανέφερε ότι ήδη έγιναν συστάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία και ενημέρωσε ότι δεν αποκλείεται σύντομα να μπει αυτοματοποιημένο σύστημα στο συγκεκριμένο πάρκινγκ.

«Διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο πάρκινγκ δεν αποδίδει οικονομικά, ίσα ίσα μπαίνει μέσα, καθώς απασχολούνταν 2 υπαλλήλοι και τα έσοδα ήταν μικρά. Έτσι, αποφασίσαμε προσωρινά να το αφήσουμε ελεύθερο και αναζητούμε σύστημα αυτόματο για να τοποθετήσουμε. Χωρίς υπαλλήλους και με μικρό αντίτιμο, όπως λειτουργούσε και πριν. Θα έρθουμε σε συνεννόηση και με κάποιους μόνιμους κάτοικους εκεί για να εξυπηρετούνται» δήλωσε ο κ.Σούλτης και πρόσθεσε ότι αυτή την περίοδο η δημοτική αρχή αναζητά χώρους στάθμευσης στην Ηρώων Πολυτεχνείου, την Καρδίτσης και αλλού και συζητά και με τη διοίκηση του Αστικού -ΚΤΕΛ ώστε να υπάροχυν δρομολόγια, ώστε να μπορεί κανείς να αφήνει περιφερειακά το ΙΧ του και να φτάνει στο κέντρο με τα πόδια ή με τα ΜΜΜ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα