Αναβαθμίζεται η Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου για τον φετινό τουρισμό

11:42 29/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δεν βρήκα προορισμό στην Ευρώπη να έχει κάνει μεγαλύτερη σεζόν από αυτό που έκανε το Νότιο Αιγαίο και η Ρόδος, το 2020. Από εδώ ξεκινάει κάθε χρόνο η τουριστική περίοδος για την Ελλάδα, και από εδώ θα ξεκινήσει και φέτος, και εδώ τελειώνει κιόλας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημαρκος μετά την τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, που απαρτίζουν την Πρωτοβουλία

του Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό.

«Η Πρωτοβουλία του Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό είναι εδώ, στην πρώτη γραμμή, και για την μάχη του 2021″ υπογράμμισε ο κ. Χατζημάρκος. Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης πρότεινε να μην επικεντρωθεί η δράση στην περίοδο του κορονοϊού αλλά να επεκταθεί και μετά τη λήξη της πανδημίας».

Μετά την ομόφωνη τοποθέτηση των εκπροσώπων του Α’ και Β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, που απαρτίζουν την Πρωτοβουλία, περί διατήρησης και αναβάθμισης της λειτουργίας της και την ερχόμενη τουριστική περίοδο του 2021, συζητήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα οργάνωσης αλλά και ουσιαστικά ζητήματα, που αφορούν τον σχεδιασμό του βηματισμού της, στο διάστημα που ακολουθεί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα