Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, θέαμα και χρόνοι!

14:09 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου ήταν ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και διοργανώθηκε με επιτυχία από τα σωματεία «Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης» και «Start Line», το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου με 94 συμμετοχές. Η εμπειρία και η διάθεση των διοργανωτών για έναν καλό και ασφαλή αγώνα έφερε αποτέλεσμα αφού οι αρκετές δύσκολες στιγμές αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία. Στις περισσότερες κλάσεις υπήρχε έντονος συναγωνισμός για τη νίκη και τις υπόλοιπες θέσεις ενώ έντονο ήταν το θέαμα που προσέφερε,

ειδικά η κατηγορία Sallon.

Στην κατηγορία Α νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λιώρης που μπορεί να ήταν κατά 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερος από τον Μιχάλη Ευθυμίου στο 1ο σκέλος, στο 2ο σκέλος όμως κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου του με διαφορά που του εξασφάλισε τη νίκη. Ο Ευθυμίου περιορίστηκε έτσι στη 2η θέση και την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Σπύρος Βοργιάς από την Τρίπολη. Ο Βοργιάς ήταν και ο νικητής της κατηγορίας Α έως 2000cc και της κλάσης Α6. Νικητής στην κλάση Α7 αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Τσιόγκας και στην Α5 ο Νίκος Φιφλής.
Στην κατηγορία Ν ο Θοδωρής Μούγιος από την Τρίπολη πήρε μια άνετη νίκη επικρατώντας με το δικό του Mitsubish, των Αργυρίου και Κάκου, επίσης με Mitsubishi. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Νίκος Κομνός που κέρδισε την κατηγορία Ν έως 2000cc και την κλάση Ν2 τερματίζοντας στην 4η θέση της Ν. Μετά το 1ο σκέλος του αγώνα ήταν μόλις 4ος.

Keywords
Τυχαία Θέματα