Αναμένουν αποφάσεις οι εργαζόμενοι στους Δήμους της Λάρισας

18:19 27/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε αναμονή της απόφασης της ΠΟΕ –ΟΤΑ βρίσκονται οι εργαζόμενοι στους Δήμους του Νομού Λάρισας που αναμένεται αύριο στις 12 μεσημέρι να πραγματοποιήσουν νέα συγκέντρωση προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και συγχρόνως να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Αυτό επεσήμανε λίγο νωρίτερα στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος των εργαζομένων κ.

Ζήσης Γκαραλιάκος που τόνισε ότι η νομοθετική ρύθμιση δεν καλύπτει όλους τους εργαζόμενους. Παράλληλα υπεραμύνθηκε των κινητοποιήσεων, λέγοντας ότι «οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν κινούνται εκδικητικά στους πολίτες, αντιλαμβάνονται την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και το δείξαμε όλες αυτές τις ημέρες των κινητοποιήσεων, χωρίς να πούμε αυτά που κάναμε για να μην υπάρξει πρόβλημα στους χώρους υγείας η αθλοπαιδιών η ακόμη σε κοινωνικά ζητήματα. Άλλωστε όλοι το γνωρίζουν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσει ο κάθε εργαζόμενος τα δίκαια του».

Στο μεταξύ το σωματείο ιδιωτικών κλινικών, δηλώνει την συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των συμβασιούχων που αποτελεί αγώνα για την επιβίωση τους, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του, επιρρίπτοντας ευθύνες διαχρονικά σε όλες τις κυβερνήσεις αλλά και στην σημερινή , ζητώντας συγχρόνως τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων και με συνθήκες που να διασφαλίζουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα