Ανακοίνωσε Νίκα για Περιφέρεια ο Μητσοτάκης

14:48 15/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η στήριξη της “Νέας Δημοκρατίας” στην υποψηφιότητα Π. Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώθηκε σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τελευταίου στο Κιάτο Κορινθίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε για την υποψηφιότητα Νίκα: «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε σήμερα μαζί τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος και θα έχει τη στήριξή μας για να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Παναγιώτης είναι ένας εξαιρετικός δήμαρχος, ένα στέλεχος με πολύ μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην

Καλαμάτα. Και επειδή εμείς πιστεύουμε πραγματικά ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετείται από στελέχη τα οποία έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον κ. Νίκα για να μπορέσει να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή την οποία μπορούσαμε να κάνουμε. Και είμαι επίσης απολύτως σίγουρος ότι και οι κάτοικοι της Πελοποννήσου θα εμπιστευτούν αυτόν και την ομάδα του, ώστε η επόμενη μέρα για την Πελοπόννησο να είναι μια μέρα πιο αισιόδοξη και πιο χαμογελαστή».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα