Αλόννησος: Έναρξη εμβολιασμών και προσλήψεις στο Περιφερειακό Ιατρείο

00:05 23/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Αλόννησο, όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής της 5ης  Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτης Σερέτης, κατά την επίσκεψή του στο νησί, επιβεβαιώνοντας ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να εμβολιαστεί το σύνολο των κατοίκων της Αλοννήσου, εφόσον το επιθυμούν.

Ο κ. Σερέτης επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, Ρηγίνα Σκλάβου, και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους γιατρούς και νοσηλευτές και να ενημερωθεί για την τρέχουσα κατάσταση.

Επίσης,

σε συνάντηση με τον Δήμαρχο της Αλοννήσου, Πέτρο Βαφίνη, ο κ. Σερέτης διαβεβαίωσε πως άμεσα θα δρομολογηθεί η διαδικασία πρόσληψης τεσσάρων ατόμων για την ενίσχυση του δυναμικού του ΠΠΙ. Οι δύο θέσεις θα αφορούν  νοσηλευτές, η μία προορίζεται για χειριστή ακτινολογικού μηχανήματος και άλλη μία θέση θα αφορά παρασκευαστή.

«Η απόφαση για την κάλυψη τεσσάρων θέσεων ικανοποιεί ένα από τα αιτήματα μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας του τόπου, που συστηματικά προωθούμε με κάθε τρόπο όλο το τελευταίο διάστημα ως Δημοτική Αρχή», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου, ενώ συμπλήρωσε αναφορικά με την έναρξη των εμβολιασμών στην Αλόννησο πως, «είμαστε στην αρχή του τέλους αυτής της πολύ δύσκολης δοκιμασίας, όμως ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οφείλουμε να μην επαναπαυόμαστε και να τηρούμε τα μέτρα».

 

 

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα