Αιτήσεις για εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή

18:04 10/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δέχεται αιτήσεις μέχρι και 19 Ιουνίου 2020, για εισαγωγή εκπαιδευόμενων στο μοριοδοτούμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, διάρκειας 9 μηνών (450 ώρες & 30 ECTS), με τίτλο:  «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα & στα Μαθηματικά» και επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Σωτηρία Τζιβινίκου.

Το πρόγραμμα στοχεύει:

Στη βελτίωση των επαγγελματικών γνώσεων όλων εκείνων που εργάζονται και εκείνων που επιθυμούν να εργαστούν

στην Ειδική Αγωγή (Προσχολική, Α/βάθμια & Β/βαθμια εκπαίδευση) τόσο στην τυπική όσο και στην άτυπη, ως εκπαιδευτικοί ή ως ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό.

Το πρόγραμμα προσφέρει πολλαπλά οφέλη:

Δικαίωμα εισόδου στους επικουρικούς πίνακες της ειδικής αγωγήςΜοριοδότηση (2 μόρια) για τον διορισμό των μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών, των ψυχολόγων, των κοινωνικών λειτουργών, των λογοθεραπευτών, και όλου του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικούΜοριοδότηση (0,5 μόριο ή 2 με τον νέο νόμο) για τις διαδικασίες επιλογής στελεχών στην εκπαίδευσηΜοριοδότηση (μέχρι 10 μόρια) για τα μητρώα εκπαιδευτών σε πολλαπλούς φορείς

 

Κάνοντας την εγγραφή  στον τρέχοντα κύκλο του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής με έκπτωση διδάκτρων έως και 46%.

Αναλυτικές πληροφορίες: τηλεφωνική επικοινωνία 24210-06366 και 24210-74884

Σελίδες στο διαδίκτυο:  και

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα