Αίγιο: Τρίποντο αγάπης για το «χαμόγελο του παιδιού»

10:07 18/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Αίγιο πρόσφεραν χαρά και …χαμόγελο μέλη της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ 2005 και η τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης BC σε έναν αγώνα ( All Star Smiles )που σκοπό είχε την ενίσχυση του Σπιτιού που διαθέτει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του παιδιού» στην Πόλη.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο αρχηγός της Εθνικής του 2005 και του 2006, Μιχάλης Κακιούζης και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης , απόλαυσαν το παιχνίδι , πρόσφεραν χαρά στον κόσμο,

και ενίσχυσαν με τα τρίποντα το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στο Αίγιο. Προπονητές της Εθνικής ομάδας οι Παναγιώτης Γιαννάκης και Λευτέρης Κακιούσης, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2005 και το ασημένιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2006.

Αντίπαλος της Εθνικής στον φιλανθρωπικό αγώνα ,ο Αστέρας Τέμενης, με προπονητή τον Δημήτρη Μακρή. Η ομάδα του Αιγίου αντιμετώπισε αθλητές-μύθους του ελληνικού μπάσκετ και συνέβαλε με τη σειρά της στον ιερό σκοπό για το σπίτι του Χαμόγελου στην περιοχή της!

Toν αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 700 φίλαθλοι, εκπρόσωποι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού», τα παιδιά που μεγαλώνουν στο σπίτι του Αιγίου και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Εκτός από τον αγώνα μπάσκετ που για την ιστορία, η Εθνική ομάδα κέρδισε τον Αστέρα με 22- 67, υπήρχαν και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά του “Χαμόγελου”.

Εξαιρετικά ήταν και τα κορίτσια της Κατιάνας Λατάνη (Estrellas) που έδωσαν χορευτικά σόου, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα χόρεψαν και οι Cheer Leaders της Εθνικής ομάδας.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης παρέδωσαν στον πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού κ. Γιαννόπουλο, δυο επιταγές για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται στο σπίτι της Τέμενης, που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 40 παιδιά.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα