Αγρίνιο: Εξ’επαφής βλήθηκε ο 51χρονος

09:27 17/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι συνθήκες θανάτου του 51χρονoυ από τη Νέα Αβώρανη που στις 10 το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος από τη μητέρα του στο πατρικό σπίτι του ερευνώνται από την αστυνομία.
Το γεγονός ότι δίπλα του δεν βρέθηκε όπλο, προκάλεσε ερωτηματικά και κινητοποίηση στην Αστυνομία, που εξέτασε την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Οι εκτιμήσεις όμως μετά και από την εξέταση του ιατροδικαστή λένε ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας στον εαυτό του θανάσιμα τραύματα στον θώρακα και την

κοιλιακή χώρα.
Το όπλο φαίνεται πως κάποιο συγγενικό του πρόσωπο ,πιθανά η μητέρα του, ασυναίσθητα το απομάκρυνε από κοντά του την ώρα που τον είδε νεκρό, το οποίο φέρεται να κατείχε νόμιμα ο ίδιος. O 51χρονος , που ζει μόνιμα στην Αθήνα, είχε έρθει τις τελευταίες ημέρες στο χωριό του με κάποιον φίλο για να επισκεφθεί τους δικούς του, ενώ η σύζυγος και τα δύο του παιδιά βρίσκονταν στην Αθήνα όπου διαμένουν μόνιμα. Η σορός μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροτομή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα