Αγορά οχημάτων στο δήμο Σπάρτης

20:16 23/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη χρηματοδότηση με 305.000,00 €, από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ», για την προμήθεια οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού, εξασφάλισε ο Δήμος Σπάρτης, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτό, έγινε, ύστερα από την αίτηση συμμετοχής του, στην πρόσκληση του Υπουργείου με τίτλο: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού», σύμφωνα με την οποία οι Δήμοι της χώρας καλούνταν να υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης προκειμένου να ενταχθούν στον Άξονα Προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» του ειδικού προγράμματος Ενίσχυσης Δήμων.

Ο

Δήμος Σπάρτης, πρόκειται να προμηθευτεί καινούριο εξοπλισμό, συνολικού προϋπολογισμού 323.500,00€ (305.000,00€ Π.Δ.Ε. Υπ. Εσωτερικών και 18.500,00€ ίδιοι πόροι Δήμου), με στόχο την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών και την επιχειρησιακή του ετοιμότητα, που θα έχουν αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Συγκεκριμένα:

–Ένα καλαθοφόρο ανυψωτικό όχημα,
–Ένα φορτηγό όχημα με σύστημα ανάρτησης και μεταφοράς μεταλλικών κάδων αποκομιδής στερεών, συνοδευόμενο από δύο καινούργιους κάδους
–Έναν κλαδοτεμαχιστή
–Έναν καταστροφέα(εξάρτημα)
–Έναν κάδο ανάμιξης μπετού-δομικών υλικών (εξάρτημα)
–Ένα υδραυλικό σάρωθρο βαρέως τύπου (εξάρτημα)
–Ένα κιτ περονών (εξάρτημα)
–Έναν κάδο ανάμιξης μπετού – δομικών υλικών (εξάρτημα)

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα