Αγώνας με νικητή την… αγάπη

01:38 21/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μηνύματα ανθρωπιάς θα στείλουν το απόγευμα του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου όλοι όσοι βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο της ομόνοιας στις Σέρρες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΚΑΟ Δράμας.

Η ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών θα βάλουν το καλύτερο… τρίποντο της χρονιάς συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική δράση συγκέντρωσης παπουτσιών

υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας. Την… ασίστ θα δώσουν οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι (ξεκινά στις 17:00) που θα φέρουν μαζί τους παπούτσια που φοριούνται και δε χρησιμοποιούνται, ώστε να προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας μέσω του καταστήματος ένδυσης της Μητρόπολής μας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του Πανσερραϊκού είναι:

«Μην τα πετάς, πρόσφερέ τα!

Αυτός ο αγώνας θα έχει νικητή την αγάπη!

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών προσκαλούν τους Σερραίους πολίτες να συμμετέχουν στη φιλανθρωπική δράση συγκέντρωσης παπουτσιών υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας. Ελάτε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ομόνοιας να παρακολουθήσετε τον αγώνα ντέρμπι στο μπάσκετ μεταξύ του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ και του ιστορικού ΚΑΟ Δράμας και φέρτε μαζί σας παπούτσια που φοριούνται και δε χρησιμοποιούνται, ώστε να προσφερθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας μέσω του καταστήματος ένδυσης της Μητρόπολής μας «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Άλλα σημεία συγκέντρωσης παπουτσιών

(μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων)

Πολιτεία των Ευχών στο σπιτάκι της Μητρόπολης.«Εν Κήπω» Μπεντούλης, Μεραρχίας 54.«ΚΕΑ» Παπαπαναγιώτου, Κ. Καραμανλή 104, Λευκώνας.

Υπό την αιγίδα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα