Αφέθηκε ελεύθερος 32χρονος εργολάβος που διαπληκτίστηκε με άτυχο ντελιβερά στη Χίο

03:08 17/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Εν αναμονή του πορίσματος της νεκροψίας- νεκροτομής για τα αίτια του θανάτου του 57χρονου διανομέα φαγητών που το βράδυ της Δευτέρας έχασε τη ζωή του, αφέθηκε ελεύθερος ο 32χρονος εργολάβος που φέρεται να είχε συμπλοκή μαζί του λίγο πριν καταρρεύσει ο άτυχος ντελιβεράς.
Ο 32χρονος εργολάβος κρατήθηκε μετά το τραγικό συμβάν στην Αστυνομία και το βράδυ της Τρίτης οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που έδωσε εντολή να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, αφού στη δικογραφία δεν αναγράφονται τα αίτια θανάτου και άρα δεν υπάρχει διατυπωμένη δικογραφία.
Συνεχίζεται

επίσης η έρευνα από την Αστυνομία με μαρτυρίες και με εξέταση υλικού από κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου υγρού καυσίμων, στο προαύλιο του οποίου άφησε την τελευταία του πνοή ο 57χρονος εργαζόμενος σε οβελιστήριο στο κέντρο της πόλης της Χίου.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του, περί τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας και ενώ είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με τον εργολάβο που έριχνε μερικά κυβικά μέτρα μπετόν στο οδόστρωμα επειδή το πάτησε με το μηχανάκι του.

The post Αφέθηκε ελεύθερος 32χρονος εργολάβος που διαπληκτίστηκε με άτυχο ντελιβερά στη Χίο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα