Αδιαφάνεια στις προσλήψεις στο Νοσοκομείο Καρπάθου βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου

11:21 1/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη μεταφορά του Κέντρου Υγείας Καρπάθου στο κτίριο του νέου νοσοκομείου Καρπάθου αφού υπενθυμίζει πως » κανείς Καρπάθιος δεν πρέπει να ξεχνά ποιων ιδέα ήταν η δημιουργία του Νοσοκομείου, ποιος παραχώρησε την έκταση, ποιος ενέταξε το έργο σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, ποιος χρηματοδότησε το έργο και ποιος υλοποίησε τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό» μεταξύ άλλων κατηγορεί την κυβέρνηση πως αυτό θα λειτουργήσει με ελλείψεις.
«Έγιναν», υποστηρίζει «προσλήψεις

23 ατόμων που όμως οι μισές προσλήψεις είναι από 5 οικογένειες και έχουν σχέση πρώτου βαθμού συγγένειας, που προκαλούν τουλάχιστον ερωτηματικά για τη διαφάνεια της διαδικασίας από την πλευρά της κυβέρνησης. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό κύριοι της ΝΔ;».
Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ καλεί το Δήμο Καρπάθου «να στηρίξει τις αποφάσεις που λαμβάνει και όχι με δελτία τύπου να τις ακυρώνει όπως έκανε με το Νοσοκομείο και τη λειτουργία του, γιατί μόνο έτσι εκφράζει το κοινό αίσθημα και όχι την οποιαδήποτε κυβερνητική απόφαση».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα