Άδειασμα Μπουτάρη σε Αβραμόπουλο – Προτείνει την Κ.Γούλα για Πρόεδρο του δημ. συμβουλίου

19:22 4/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για την απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Αβραμόπουλου για τη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ.Μπουτάρης ανακοίνωσε επισήμως στη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της παράταξης της «Πρωτοβουλίας», η οποία ξεκίνησε στη 1.00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4, πως από την πλευρά της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης για την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου θα υποστηριχθεί στις αυριανές δημαιρεσίες

η σημερινή αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Καλυψώ Γούλα,

Ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος προεδρεύει του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2011, ενημερώθηκε σχετικά από τον ίδιο το δήμαρχο λίγο πριν τη συνεδρίαση και δεν αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει την αντιδημαρχία Οικονομικών.

Μάλιστα ο κ.Αβραμόπουλος σχολίασε πριν λίγο στα social media για όσα εκτυλίχθησαν σήμερα κατά τη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας ότι θα απαντήσει αύριο. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αύριο, όπως προβλέπεται από το νόμο, έχουμε στο δημοτικό συμβούλιο εκλογή προεδρείου. Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει ήδη προτείνει στη δημοτική ομάδα την Καλυψώ Γούλα για τη θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τα δυόμιση τελευταία χρόνια της θητείας αυτής. Επειδή πρέπει οι θεσμικές διαδικασίες να τηρούνται, θα μιλήσω για όλα αυτά αύριο.»

Keywords
Τυχαία Θέματα