THE NEWSROOM

21:06 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, ώρα 23:00
ΕΡΤ3

Κύκλος επεισοδίων: 2
Bραβευμένη πολιτική δραματική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 10 ωριαία επεισόδια (Α΄κύκλος). Το σενάριο της σειράς είναι του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Άαρον Σόρκιν. Στη σειρά, ο Σόρκιν εξερευνά τον κόσμο της δημοσιογραφίας και επιχειρεί να μεταφέρει στο ευρύ κοινό τις αγωνίες, την καθημερινότητα

και τον τρόπο δουλειάς των δημοσιογράφων ενός φανταστικού καλωδιακού καναλιού των ΗΠΑ.
Η σειρά μας εισάγει στα παρασκήνια του καλωδιακού καναλιού ΑCN (Atlantis Cable News). Ο παρουσιαστής Γουίλ Μάκαβοϊ (Τζέφ Ντάνιελς) και η ομάδα του, σχεδιάζουν να βγάλουν στον αέρα μια ειδησεογραφική εκπομπή δομημένη με δεοντολογικούς και ηθικούς κανόνες, σε πείσμα των εταιρικών και εμπορικών εμποδίων και των προσωπικών τους εμπλοκών.

Βραβεία:
• Βραβείο Critic’s Choice Television 2012 για την κατηγορία Most Exciting New Series
• Βραβείο Primetime Emmy 2013 για την κατηγορία καλύτερου ηθοποιού (Τζεφ Ντάνιελς) σε δραματική σειρά
• Υποψηφιότητα στα βραβεία Χρυσές Σφαίρες 2012 στις κατηγορίες: Καλύτερης δραματικής τηλεοπτικής σειράς και καλύτερου ηθοποιού (Τζεφ Ντάνιελς) τηλεοπτικής δραματικής σειράς
• Υποψηφιότητα στα βραβεία ΕΜΜΥ 2013 & 2014 στις κατηγορίες: Καλύτερης γκεστ σταρ (Τζέιν Φόντα) και καλύτερου ηθοποιού (Τζεφ Ντάνιελς) σε δραματική σειρά.

Eπεισόδιο 1
Περιγραφή επεισοδίου:
Μια είδηση που έχει αποδειχθεί ανακριβής φέρνει την ομάδα αντιμέτωπη με τη δικηγόρο του καναλιού. Όλα ξεκίνησαν με τον αποκλεισμό του Γουίλ από το επετειακό αφιέρωμα στην 11η Σεπτεμβρίου και την απόφαση του Τζιμ να καλύψει την προεκλογική καμπάνια του Ρόμνεϊ για να ξεφύγει από το συναισθήματά του απέναντι στην Μάγκι. Η Μακ αντικαθιστά τον Τζιμ με έναν άλλο παραγωγό. Η Μάγκι και ο Ντον, οι οποίοι συζούν, χωρίζουν μετά την ανακάλυψη από τον Ντον ενός βίντεο όπου η Μάγκι δηλώνει την αγάπη της για τον Τζιμ.

Έτος παραγωγής: 2012
Παραγωγή: ΗΠΑ
Παίζουν: Τζεφ Ντάνιελς, Έμιλι Μόρτιμερ, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ, Άλισον Πιλ, Τόμας Σαντόσκι, Σαμ Γουότερστον, Ολίβια Μαν, Ντεν Πατέλ. Στο ρόλο της Λιόνα Λάνσινγκ η Τζέϊν Φόντα.
Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μοτόλα
Σενάριο: Άαρον Σόρκιν

Κατάλληλο για όλους (Επιθυμητή η γονική συναίνεση)

The post THE NEWSROOM appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα