Oλονυχτία της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 15 Ιουνίου

19:43 8/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τις 8μμ της 15ης Ιουνίου, έως το μεσημέρι της 16ης Ιουνίου, θα μείνει έξω από το Υπουργείο Υγείας η ΠΟΕΔΗΝ, συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας της νύχτας.

Με εγκύκλιό της προς τα σωματεία – μέλη της αναφέρει: «Για την διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων στην κινητοποίηση, καλύπτουμε όποια μορφή κινητοποίησης επιλέξουν τα Σωματεία

(Στάση Εργασίας, Συγκέντρωση κλπ).
Καλύπτουμε πούλμαν για την μετάβαση εργαζομένων στο χώρο της συγκέντρωσης».

Ακολούθως η ομοσπονδία των υγειονομικών έχει προγραμματίσει για τις 28 Ιουνίου το «Καραβάνι της Υγείας» να επισκεφτεί την Αμαλιάδα. Πρόκειται για μία μορφή κινητοποίησης που υλοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία οργανώνει συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις με επίκεντρο νοσοκομεία της περιφέρειας.

Για την Αμαλιάδα η ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωσε: «Στάση εργασίας 7π.μ. – 3 μεσημέρι για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και τα Νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ
Καλύπτουμε όποια μορφή κινητοποίησης επιλέξουν τα Σωματεία των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, Προνοιακών Μονάδων, ΕΚΑΒ της χώρας για συμμετοχή στο καραβάνι.
Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει μόνο πούλμαν για συμμετοχή οργανωμένων μπλοκ».

Βασική διεκδίκηση της ΠΟΕΔΗΝ είναι η κάλυψη των κενών θέσεων προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα