Nέα συγκέντρωση εργολαβικών εργαζομένων την Πέμπτη 2 Μαρτίου

14:42 26/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 12.30 το μεσημέρι, θα συγκεντρωθούν οι εργολαβικοί εργαζόμενοι των νοσοκομείων.

Για την κινητοποίηση αυτή η ΠΟΕΔΗΝ έστειλε στα σωματεία – μέλη της, την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι 8.000 Εργολαβικοί Εργαζόμενοι των Νοσοκομείων βρίσκονται στον αέρα.
Τους πετάνε στα σκουπίδια με την κατάπτυστη μοριοδότηση που προβλέπει ο Νόμος 4430/2016 για την πρόσληψη προσωπικού Καθαριότητας – Φύλαξης – Εστίασης.

Ο κος Ξανθός στη συνάντησή

μας την Πέμπτη 23/2/2017 ήταν ασαφής. Αν και είπε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη μοριοδότηση, οι οποίες θα ενταχθούν στο Νομοσχέδιο της Ψυχικής Υγείας, ξεκαθάρισε ότι δεν θα διασφαλίζουν την εργασία των υπαρχόντων Εργολαβικών Εργαζομένων.

Προγραμματίζουμε νέα Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εργολαβικών Εργαζομένων την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. έξω από το Υπουργείο Υγείας.
Θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μάξιμου.

Να τοποθετηθεί ο Πρωθυπουργός τι διαφορετικό έχουν οι πρώην καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, με τις καθαρίστριες των Νοσοκομείων που εργάζονται πολλά χρόνια μέσω εργολάβων. Η ΠΟΕΔΗΝ καλύπτει διευκολυντικές στάσεις εργασίας που θα αποφασίσουν τα Σωματεία, για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση περισσοτέρων Συναδέλφων».

Keywords
Τυχαία Θέματα