Nαύπλιο: Όλα έτοιμα για τη ΄΄λευκή νύχτα» του Σαββάτου

15:11 22/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

΄΄Λευκή νύχτα ΄΄ το ερχόμενο Σάββατο στο Ναύπλιο.

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας, του Δήμου Ναυπλίου και του Επιμελητηρίου Αργολίδας διοργανώνεται η ΄΄Λευκή Νύχτα΄΄ το προσεχές Σάββατο, 25 του μηνός.

Στόχος των διοργανωτών να δώσουν την ευκαιρία σε χιλιάδες καταναλωτές, ντόπιους, και επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική αγορά , να επωφεληθούν από τις προσφορές , αλλά και να ψυχαγωγηθούν.

‘’Αγοράζω

και διασκεδάζω΄΄ είναι το σύνθημα για τη βραδιά του Σαββάτου για την οποία ο Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με μουσική σε όλη την πόλη, θεατρικά σκετς , ξυλοπόδαρους, και πολλά άλλα δρώμενα.

Σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος επισήμανε ότι ΄΄προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή είναι η στήριξη του εμπορικού κόσμου , ενώ ευχαρίστησε τις δημόσιες υπηρεσίες ( Τροχαία, Λιμενικό, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ κλπ ) που συνεργάζονται ώστε όλα να γίνουν σωστά.

Στη σημασία της ΄΄Λευκής Νύχτας΄΄ αναφέρθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος και βέβαια ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Βερδελής που εξέφρασε τη θέληση όλων αυτή η Σαββατιάτικη γιορτή να εξελιχθεί σε ετήσιο θεσμό.

Να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες της ΄΄Λευκής Νύχτας΄΄ θα κλείσουν για τα οχήματα το βράδυ του Σαββάτου η Σιδηράς Μεραρχίας, και η Λεωφόρος Άργους( από το ύψος των φωτεινών σηματοδοτών ) για την εξυπηρέτηση του κόσμου που θα μπορεί να περπατά αμέριμνος στους δυο αυτούς εμπορικούς δρόμους.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα