Mεσσηνία: Ένα νέο κρούσμα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ- Ηλικιωμένη από τη Σπάρτη διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας

08:43 15/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μόλις ένα νέο κρούσμα Covid 19 ανακοίνωσε για τη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο o EOΔY. Την ίδια στιγμή όμως αυξήθηκε ο αριθμός των νοσηλευομένων στην κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας από 9 ασθενείς σε 11. Επίσης μια ηλικιωμένη γυναίκα από τη Σπάρτη διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ-Covid του νοσοκομείου της πόλης μας με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται ως «κρίσιμη».

Σε καλή κατάσταση με σταθερά μονοψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων παραμένουν τις τελευταίες ημέρες και οι υπόλοιποι νομοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη Λακωνία και την Αρκαδία να μην καταγράφουν

κανένα νέο κρούσμα χθες.

Παράλληλα, περί τα 300 rapid tests που διενεργήθηκαν χθες στο Μέγαρο Χορού, το «Αλεξανδράκειο Γηροκομείο» και το Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας αλλά και σε περιοχές του δήμου Οιχαλίας -στο πλαίσιο του διημέρου των εξετάσεων που ξεκίνησαν στο Μελιγαλά- ήταν στο συνολό τους αρνητικά. Αρνητικά ήταν επίσης και τα -πάνω από 50- rapid tests που διενεργήθηκαν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του πληθυσμού των ρομά στον συνοικισμό της περιοχής της Αγ.Τριάδας στην Καλαμάτα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα