«Massa Fresca» – Το 72ο και 73ο επεισόδιο στην ΕΡΤ2

05:06 25/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tο 72ο και το 73ο επεισόδιο της συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca» έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, στις 14:00.

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία

να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα,βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.


Επεισόδιο 72ο. Η Μπάρμπαρα βρίσκει ένα χαμένο ποίημα στα πράγματά της και δεν ξέρει ποιος το έβαλε εκεί. Η Αντόνια καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την αστυνομία, παρά τις αποδείξεις που υπάρχουν εναντίον της. Όμως, υπάρχει κάποιος που θέλει να επωφεληθεί από τη σύλληψή της και να αναλάβει τα ηνία. Ο Σεμπαστιάο δέχεται μια επίσκεψη στο μπαρ που μπορεί να κρύβει μεγαλύτερο κίνδυνο απ’ αυτόν που μπορεί να του προξενήσει η Αντόνια.


Επεισόδιο 73ο. Η Αλίς και ο Αρμάντο πηγαίνουν τον Φερνάντο σε ψυχολόγο και η Αρλέτ παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο εγγονός της πρέπει να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Ο Ντιαμαντίν αντιμετωπίζει την Αντόνια και την προειδοποιεί ότι η εξουσία της μπορεί να αμφισβητηθεί, αφήνοντας τον Σεμπαστιάο σε κίνδυνο. Η Λεονόρ είναι πολύ ερωτευμένη με τον Γκούγα, αλλά προσπαθεί να σκεφτεί λογικά και να αντισταθεί στα συναισθήματά της. Ο Φρανσίσκο συγκινείται με το κουράγιο του Σεμπαστιάο και του κάνει μια πρόταση. Ο Σεμπαστιάο όμως αρνείται την πρόταση και αποφασίζει να μείνει μακριά από τους Ελίας.

Παίζουν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντε

Keywords
Τυχαία Θέματα