«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Η βραβευμένη δραματική σειρά στην ΕΡΤ2

10:33 1/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 21o επεισόδιο της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα

μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, στις 21:00Eπεισόδιο 21o: «Λίστα θανάτου» (The Kill List)

Η Ελίζαμπεθ και το επιτελείο της ετοιμάζονται για την επίσκεψη του Ιρανού Προέδρου, ενόψει της υπογραφής κοινής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν για τα πυρηνικά, όταν αποκαλύπτεται ότι έχει οργανωθεί ειδική επιχείρηση για τη δολοφονία του σε αμερικανικό έδαφος.

Ταυτόχρονα, η Ελίζαμπεθ καλείται να διαχειριστεί μια διαδήλωση ενάντια στην εκτέλεση ενός ομοφυλόφιλου στο Ιράν με λιθοβολισμό.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα