Kομοτηνή: Καταγγέλλει η ΑΣΠ τον πρόεδρο του Ε.Κ. Π. Μαγαλιό

20:34 30/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Καταγγελίες για αυστηρή διοίκηση και εκβιασμούς από τον νυν πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Παντελή Μαγαλιό, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο επανεξελέγη για την 6η θητεία του, έκανε η Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Παρέμβαση, μέσω συνέντευξης τύπου που παρεχώρησε.

Στην συνέντευξη πέρα από τα μέλη της παράταξης, που ανήκουν και στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, όπως ο Τάκης Μουμτζίδης και Νίκος Κλεισάρης, ο οποίος είναι και πρόεδρος του σωματείου της Ντιαξόν. Επίσης ήταν παρόντα και μέλη του ΔΣ της ΓΣΕΕ,

όπως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αλλά και του σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, όπως ο Παναγιώτης Κυριακούλης.
Τα μέλη της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παράταξης, για άλλη μια φορά αναφέρθηκαν στο κλίμα των εκλογών του Ιανουαρίου στο Εργατικό Κέντρο και αμφισβήτησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο για ψεύτικους αντιπροσώπους από σωματεία σφραγίδες, για αντιπροσώπους οι οποίοι δεν αντιστοιχούν με τους αριθμούς πραγματικών εργαζομένων και με τους δείκτες της ανεργίας τοπικά.

Εξ άλλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δηλώθηκε συμπαράσταση στο επίσης μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, Ρυία Πατσατζή, καθώς ο κ. Μαγαλιός της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθησιν. Η δίκη που ήταν προγραμματισμένη για χθες, ανεβλήθη για τις 26 Οκτωβρίου, λόγω πεπερασμένου ωραρίου γραμματείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα