Kομοτηνή:Επανακυκλοφορεί το περιοδικό της Θράκης

00:12 21/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που είχε διακοπεί το περιοδικό ¨Ενδοχώρα” το περιοδικό που εκδιδόταν στην Αλεξανδρούπολη και ευτυχώς ο εκδότης του Γιάννης Κουριανίδης αποφάσισε να το επανακυκλοφορήσει. Ετσι πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το 101 τεύχος του μετά από πολύ σκέψη.

Με την κρίση ανατράπηκε όλος ο σχεδιασμός μας είπε ο κ Κουριανίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής μάλιστα για την κυκλοφορία του 101 τεύχους

έγινε ειδική παρουσίαση στην Κομοτηνή καθώς στις περισσότερες σελίδες του το περιοδικό αναφερόταν στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο μουσείο καλαθοπλεκτικής καθώς και στην κοινότητα Μαρώνειας πριν από 90 χρόνια . Για το περιοδικό μίλησαν ο εκδότης , ο συγγραφέας , μαθηματικός και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καραϊσκος ο δ/ντης του μουσείου καλαθοπλεκτικής Αντώνης Λιάπης καθώς και ο συγγραφέας φιλόλογος Αθανάσιος Τσακνάκης. Να σημειωθεί ότι το περιοδικό εχει έδρα του την Αλεξανδρούπολη έχει ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο και συνεργάτες λογοτέχνες συγγραφείς, ακαδημαϊκούς όλοι αξιόλογες προσωπικότητες στο χώρο τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Keywords
Τυχαία Θέματα