Kαλαμάτα: Δεν φέρει ίχνη βιασμού ο 12χρονος

09:56 27/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην Καλαμάτα και όχι στην Τρίπολη που είναι και η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, λόγω της καταγωγής του αείμνηστου πατέρα της Γιώργου Γενηματά, επέλεξε η επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματα να πραγματοποιηθεί χθες το απόγευμα η «Περιφερειακή Ημερίδα» ενόψει του Προγραμματικού Συνεδρίου του σχήματος.

Η κ.Γεννηματά;, μιλώντας στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, άσκησε οξεία κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση, εξηγώντας γιατί απέρριψε την πρόταση του πρωθυπουργού για διάλογο και συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.
«Τώρα που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, εμφανίζεται υποδυόμενος την…κυβερνώσα Αριστερά, καλώντας μάλιστα με πατερναλιστικό ύφος σε δήθεν προοδευτικά μέτωπα. Πρόκειται για μια ακόμα επίδειξη πολιτικού κυνισμού, για τον ίδιο και το ετερόκλητο μόρφωμα νομής της εξουσίας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Τσίπρας, «αλυσοδένει τη χώρα σε πολύχρονη επιτροπεία και διαρκή λιτότητα, με παράλληλη εκχώρηση του εθνικού πλούτου για 99 χρόνια, διχάζει τους Έλληνες, υπονομεύει τους θεσμούς, επιστρέφει στις καταδικασμένες πολιτικές των πελατειακών σχέσεων και επιχειρεί να επιβάλει σύστημα διαπλοκής στα ΜΜΕ».
Η Φώφη Γεννηματά ζήτησε με τη στρατηγική και «εκκωφαντική», όπως είπε ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης γιατί «αυτή η ήττα δεν πρέπει να αποτελέσει ήττα ούτε των ιδεών και αξιών της αριστεράς, αλλά ούτε να αφήσει ζωτικό χώρο για συντηρητική παλινόρθωση».
«Το σημερινό αποτυχημένο μοντέλο των αδύναμων κυβερνήσεων συνεργασίας δεν μας αφορά γιατί δεν μπορεί να δώσει λύση στη χώρα και προοπτική πραγματικής ελπίδας στους πολίτες», κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα