Kαλαμάτα: «OpenDay» στο Δημοτικό Ωδείο την Κυριακή

10:07 6/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν το έργο και την προσφορά του Δημοτικού Ωδείου της Καλαμάτας, δίνει μια ξεχωριστή γιορτή, ένα «OpenDay» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Απευθύνεται σε νήπια, παιδιά, εφήβους και ενήλικες που θα μπορέσουν να περιηγηθούν χώρους του Ωδείου, να μιλήσουν με τους μουσικούς και τους δασκάλους του, να γνωρίσουν τα μουσικά όργανα, αλλά και να δοκιμάσουν δωρεάν κάποια μαθήματα. θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από

τις 12:30 έως τις 2:30 μετά το μεσημέρι.

Ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, τόνισε ότι το Ωδείο ξεκινάει δυναμικά και τη νέα εκπαιδευτική μουσική χρονιά, με τη γιορτή «OpenDay», η οποία υπογράμμισε διοργανώνεται και θα πραγματοποιηθεί με την αφιλοκερδή προσφορά του καλλιτεχνικού προσωπικού, το οποίο και ευχαρίστησε θερμά. Σημείωσε ότι σκοπός είναι η γνωριμία των νέων και των μεγάλων με τα μουσικά όργανα, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να δοκιμάσουν δωρεάν κάποια μαθήματα στο όργανο που τους αρέσει ώστε να βεβαιωθούν ότι τους ταιριάζει. Ανέφερε ακόμη ότι στο πλαίσιο της μουσικής αυτής γιορτής θα δοθεί και μια μαθητική συναυλία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και το «Παιχνίδι του μουσικού θησαυρού».

Keywords
Τυχαία Θέματα