«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

09:52 18/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ένατο και το δέκατο επεισόδιο (τελευταίο του Α΄ κύκλου) της συναρπαστικής ιστορικής-δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 και ώρα 22:00.

Ιστορική δραματική σειρά, παραγωγής Αγγλίας 2015.

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ,

στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

(Α΄ κύκλος) – Eπεισόδιο 9ο. Η Μαντλέν καλείται να αντιμετωπίσει πολύ δυσάρεστα νέα, ενώ η Άλις τρέμει μήπως αποκαλύψει η Σάρα στη λέσχη, όπως απειλεί, ότι ο άντρας της ζει. Προειδοποιούν τον Άρφιν για τους κινδύνους που ενέχει η σχέση του με μία Βρετανή. Οι συνεχείς εντάσεις ανάμεσα στον Ραλφ και στη Σίνθια καταλήγουν σ’ έναν φοβερό καβγά, που κουρελιάζει τη σχέση τους.

Επεισόδιο 10ο (τελευταίο Α΄ κύκλου). Τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν και η μοίρα του Ραμού εναπόκειται στα χέρια του Ραλφ. Τώρα που γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τους φόνους, θα αφήσει να κρεμάσουν έναν αθώο; Στη λέσχη πραγματοποιείται ψηφοφορία για να αρθεί η απαγόρευση συγχρωτισμού λευκών με έγχρωμους και η Σίνθια ξέρει πολύ καλά πως ήταν πρωτοβουλία του Ραλφ, που το έκανε για να την εκδικηθεί. Η Άλις και ο Άρφιν ετοιμάζονται να κοινοποιήσουν τη σχέση τους, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Η Σάρα είναι ράκος, καθώς ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ινδία και τον άντρα της.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα