H «Μις Μάρπλ» στην ΕΡΤ1

04:34 12/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η κλασική πολυαγαπημένη ηρωίδα της Άγκαθα Κρίστι, Μις Μαρπλ, επιστρέφει κάθε Σάββατο και Κυριακή στην οθόνη της ΕΡΤ1, στο πλαίσιο της ζώνης «Κλασικοί ντετέκτιβ».

Ειδικότερα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το τέταρτο επεισόδιο του Ε΄ κύκλου της εξαιρετικής σειράς μυστηρίου «Μις Μαρπλ».

Ε΄κύκλος – Eπεισόδιο 4ο: Διπλό είδωλο σε σπασμένο καθρέφτη (The mirror

crack’d from side to side)

Η σταρ του Χόλυγουντ Μαρίνα Γκρεγκ μαζί με τον σκηνοθέτη άντρα της εγκαθίστανται στο αρχοντικό Γκόσινγκτον Χωλ στο χωριό Σεντ Μέρι Μιντ, και όλοι θέλουν να δουν από κοντά το λαμπερό ζευγάρι, στη δεξίωση που παραθέτουν. Όταν όμως η φανατική θαυμάστρια της Μαρίνας, η Χίδερ, πέφτει νεκρή από δηλητηριασμένο κοκτέϊλ, αρχίζουν οι υποψίες: για ποιον πραγματικά προοριζόταν το ποτό;
Η Μις Μαρπλ μαθαίνει ότι όσο η Χίδερ φλυαρούσε με ενθουσιασμό στη Μαρίνα, εκείνη κοιτούσε τη σκάλα όπου ανέβαιναν οι καλεσμένοι με ύφος απόλυτης καταστροφής και η Μις Μαρπλ ανακαλύπτει ότι το ποτό με το δηλητήριο προοριζόταν για τη Μαρίνα. Ερευνώντας μαζί με τον Επιθεωρητή Χιούιτ, βγαίνουν στο φως διάφορα μυστικά για τους μυστηριώδεις προσκεκλημένους, όπως για το δημοσιογράφο του Χόλιγουντ, πρώην σύζυγο της Μαρίνας και τη νεαρή ηθοποιό, πρώην ερωμένη του άντρα της.
Στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, η ζωή της Μαρίνας απειλείται και πάλι όταν της σερβίρουν δηλητηριασμένο καφέ, και όταν γίνεται άλλος ένας φόνος μέσα στο Γκόσινγκτον Χωλ, ο άντρας της φοβάται πια πολύ για τη ζωή της, μέχρι που η Μις Μαρπλ καταλαβαίνει τι κρύβεται πίσω από το ύφος καταστροφής της Μαρίνας.

Σκηνοθεσία: Τομ Σάνκλαντ
Σενάριο: Κέβιν Έλιοτ βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Άγκαθα ΚρίστιΣτο ρόλο της Μις Μαρπλ η Τζούλια ΜακένζιΠαίζουν: Τζοάνα Λάμλεϊ, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Χιου Μπόνεβιλ, Χάννα Ουάντινγκαμ, Νάϊτζελ Χάρμαν, Καρολίν Κουέντιν, Βικτόρια Σμέρφιτ, Μπρέναν Μπράουν

Keywords
Τυχαία Θέματα