Gothessaly.gr η νέα τουριστική πύλη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

18:48 28/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Gothessaly.gr ονομάζεται η νέα τουριστική πύλη της Περιφέρειεας Θεσσαλίας η οποία παρουσιάζει όλα τα αξιοθέατα και φιλοδοξεί να εγγράψει όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα.


Οι επιχειρηματίες, είτε πρόκειται για ξενοδόχους, για ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων , είτε για ιδιοκτήτες εστιατορίων, καφέ, μπαρ, εμπορικών καταστημάτων,

σούπερ και μίνι μάρκετ κλπ σε τουριστικές περιοχές στη θάλασσα , το βουνό και όπου αλλού, μπορούν δωρεάν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα και να εμφανίζονται σε αυτή με περιγραφή της επιχείρησής τους.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κοινά Ενδιαφέροντα» της ΕΡΤ Λάρισας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Παιδής έκανε γνωστό ότι: « ήδη έχουν εγγραφεί 40 επιχειρήσεις. Καλούμε όλους τους επιχειρηματίες να το κάνουν, ώστε και οι ίδιοι να προβληθούν και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και να δώσουμε στους επισκέπτες όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.»

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη: οι ενδιαφερόμενοι κάνουν κλικ σε banner για την εγγραφή επιχειρήσεων που εμφανίζεται στα αριστερά της αρχικής σελίδας και ακολουθεί τις οδηγίες συμπληρώνοντας το email του.

Σύντομα η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί με φωτογραφικό υλικό σε υψηλή ανάλυση από κάθε Δήμο στη Θεσσαλία, το οποίο θα διαθέσουν οι ίδιοι οι Δήμοι.

Στο gothessaly.gr μπορεί κανείς να «πλοηγηθεί» στα αξιοθέατα, θρησκευτικούς χώρους, Μουσεία, Μνημεία, Αρχαιολογικούς χώρους, χώρους αναψυχής, παραδοσιακούς οικισμούς, τουριστικά και επισκέψιμα σημεία στη φύση και τη θάλασσα.

Υπάρχουν, ήδη, οι πρώτες πληροφορίες για διαμονή και εστίαση και φυσικά πληροφορίες για πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα