Fantasmagoria 2017 – 1ο Φεστιβάλ Φαντασίας στη Θεσσαλονίκη!

14:51 29/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο Φεστιβάλ Φαντασίας της Θεσσαλονίκης, το μεγάλο Fantasmagoria, ανοίγει τις πύλες του για όλους τους λάτρεις του Φανταστικού. Το μεγάλο φεστιβάλ θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στους χώρους του Δημαρχιακού Μεγάρου, 1 & 2 Απριλίου.

Η είσοδος για το κοινό στο σύνολο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria» είναι δωρεάν.

«Το Φεστιβάλ

Φανταστικού Fantasmagoria αποτελεί έναν πυρήνα έκφρασης όπου όλοι μπορούν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τη λειτουργία της Φαντασίας στην τέχνη και κατ’ επέκταση στην κοινωνία, με επίκεντρο τη Λογοτεχνία του Φανταστικού».

Παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα σε μεγάλους συγγραφείς, ομιλίες ακαδημαϊκών, διάθεση προϊόντων και βιβλίων στον εκθεσιακό χώρο, παράλληλες δράσεις, cosplay, stand up comedy, θέατρο, επιτραπέζια παιχνίδια, κόμιξ, μουσική, εργαστήρια μουσικών οργάνων και συγγραφής, κινηματογράφος, δημιουργική αποκατάσταση και μεταποίηση επίπλων, καλλιτεχνικές δημιουργίες και εκδηλώσεις για παιδιά, και τόσα άλλα θεάματα, πολλά από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης!

Tα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών Θεσσαλονίκης «Καταφύγιο Γυναίκας».

Ενημερωθείτε για τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα, τους διαγωνισμούς και τις δράσεις από την επίσημη ιστοσελίδα και τη σελίδα στο Facebook Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria.

Πρόγραμμα:

Σάββατο |

Κυριακή |

Keywords
Τυχαία Θέματα