Eκδήλωση της ΚΝΕ για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

14:56 25/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών διοργανώνουν αύριο στις 8.30 μ.μ στην πλατεία Λαμπρούλη (Φρούριο), η ΤΕ του ΚΚΕ και το ΤΣ της ΚΝΕ Λάρισας, με ομιλητές τους Παναγιώτη Κατηφέ και Λήδα Μαλάμη από την επιτροπή του κόμματος ενάντια στα ναρκωτικά υπεύθυνο του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών, και Λήδα Μαλάμη, μέλος του Τμήματος.
Οπως

επισημάνθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου από του διοργανωτές «Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έφερε στο προσκήνιο με εκκωφαντικό τρόπο τα αδιέξοδα και τη βαρβαρότητα του καπιταλισμού, του συστήματος της αδικίας και εκμετάλλευσης, που παράγει, διαφημίζει και προσφέρει απλόχερα ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να «ναρκώνει» τη σκέψη, να «καταστέλλει» το μυαλό και τη ζωή…

…Επιβεβαιώνεται η θέση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ότι η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά σημαίνει πρώτα και κύρια πόλεμο στο σύστημα που γεννά και αναπαράγει το φαινόμενο, δηλαδή τον καπιταλισμό….
..Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν πρόκειται να συμβιβαστούν ποτέ με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και την περιθωριοποίηση ενός μέρους του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Οσο και αν προσπαθούν να συκοφαντήσουν τις θέσεις μας, να μας παρουσιάσουν σαν «ντεμοντέ», γιατί πολεμάμε την υποταγή, το συμβιβασμό και τη νάρκωση, δεν θα υποχωρήσουμε.
Το ΚΚΕ θα καλεί πάντα το λαό και τη νεολαία να παλεύουν με καθαρό μυαλό ό,τι ρημάζει τη ζωή τους. Να ονειρεύονται μια νέα κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, με ελεύθερους ανθρώπους, όπου καθένας θα μπορεί να βιώνει τα όνειρά του αληθινά και όχι να ζει, μέσω ουσιών, χίμαιρες που καταλήγουν στην καταστροφή του ίδιου, αλλά και όλης της κοινωνίας»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα