Dream Songs – Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα

11:18 30/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια φούγκα. Μια εκδρομή. Μια μουσική απόδραση από την πραγματικότητα προτείνει η Αμαξοστοιχία-Θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ», στο Θεατρικό Βαγόνι, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Σημαντικές στιγμές του έντεχνου ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που μας παίρνουν από το χέρι και μας οδηγούν σε παράλληλα σύμπαντα, μακριά από τις συμβάσεις της καθημερινότητας. Στίχοι και κείμενα ποιητικά από κόσμους συμβολικούς, γεμάτους όνειρα και μύθους, μυστήρια και μυστικά. Μια βουτιά στη φαντασία, καταδύσεις

και πτήσεις σε μαγευτικά μουσικά τοπία.

Επιλογές τραγουδιών από John Lennon, Pink Floyd, Sting, Simon & Garfunkel, David Bowie, Lou Reed, Tim Buckley, Carlos Santana, Μ. Λοΐζο, Ν. Παπάζογλου κ.α. σε νέες διασκευές και ενορχηστρώσεις που μας ταξιδεύουν στην ουτοπία και το εξωπραγματικό. Μια εξαιρετική ομάδα μουσικών και τραγουδιστών εντυπωσιάζουν εναλλάσσοντας φωνές και όργανα μέσα σε ένα ονειρικό οπτικό περιβάλλον.

Μουσική επιμέλεια / ενορχηστρώσεις: Μηνάς Αλεξιάδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τατιάνα Λύγαρη

Φωνή / κιθάρα / πιάνο / φλογέρα / μπάσο: Λήδα Μανιατάκου

Φωνή / κιθάρα / μπάσο: Γιάννης Ζερβός

Πλήκτρα / ακορντεόν / φωνή: Γιούλη Δανιγγέλη

Κιθάρες / μπάσο: Απόστολος Θεοδοσίου

Ντραμς / κρουστά: Σωκράτης Γανιάρης

info

Πού: Στο Θεατρικό Βαγόνι στο «Τρένο στο Ρουφ» (Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στη στάση του μετρό «Κεραμεικός»)

Πότε: Κάθε Παρασκευή στις 21:00

Εισιτήρια: Γενική Είσοδος 10 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα