Doc After: «Οι ιστορίες ενός κρυφού δολοφόνου» στην ΕΡΤ1

05:26 4/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο μέρος από τα συνολικά δύο μέρη του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής ΗΠΑ- Αγγλίας 2014, «Οι ιστορίες ενός κρυφού δολοφόνου» (Tales of the Grim Sleeper), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στις 00:30.

Υπόθεση: Όταν ο νεαρός Κρίστοφερ Φράνκλιν συλλαμβάνεται το 2010 από την αστυνομία του Λος Άντζελες για κάποιο αδίκημα σχετικό με κατοχή όπλου, το DNA του περνιέται στη

βάση δεδομένων, αναλύεται και διαπιστώνεται ότι μοιάζει πολύ με το γενετικό υλικό που βρέθηκε πάνω στα θύματα του κατά συρροήν δολοφόνου -που ονομάστηκε από τα ΜΜΕ «The Grim Sleeper»– και ο οποίος δραστηριοποιούνταν από τη δεκαετία του ’80 μέχρι και τη σύλληψή του, για περίπου 25 χρόνια. Οι Αρχές φτάνουν έτσι στον πατέρα του Κρίστοφερ, τον Λόνι Φράνκλιν Τζούνιορ, ο οποίος και συλλαμβάνεται για τον φόνο τουλάχιστον 10 γυναικών.
Ο σκηνοθέτης Νικ Μπρούμφιλντ, με μία κάμερα και ένα αυτοκίνητο γίνεται θαμώνας της γειτονιάς του Λόνι, συλλέγει στοιχεία και παίρνει συνεντεύξεις από όποιον είναι διατεθειμένος να του μιλήσει: γείτονες, φίλους του Λόνι, εκδιδόμενες γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις, τον γιο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα