AΔΕΔΥ: Συμμετέχουμε στο «Καραβάνι της Υγείας» στις 26/4 στα Ιωάννινα

19:27 20/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στήριξη στη νέα κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ δίνει η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωση της εκτελεστικής της επιτροπής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρεται στον επόμενο σταθμό του «Καραβανιού της Υγείας», όπως έχει ονομάσει η ΠΟΕΔΗΝ τη σειρά κινητοποιήσεων σε διάφορες πόλεις της χώρας. Αυτή τη φορά το «Καραβάνι» θα διαδηλώσει στα Ιωάννινα

στις 26 Απριλίου.

Συγκεκριμένα η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. «καλεί τους εργαζόμενους του Νομού Ιωαννίνων και ευρύτερα της Ηπείρου να συμμετάσχουν στο Καραβάνι της Υγείας που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 στα Γιάννενα (συγκέντρωση στις 10:00πμ στο Γιαννιώτικο Σαλόνι).

Καλούμε τα Νομαρχιακά Τμήματα της Ηπείρου να οργανώσουν με όλα τα αναγκαία μέτρα τη συμμετοχή των συναδέλφων στο Καραβάνι της Υγείας.

Διεκδικούμε:

Δημόσια-δωρεάν υγεία για όλο το λαό.Να μην κλείσει καμιά μονάδα υγείας, καμία κλινική, κανένα κέντρο υγείας. Να ανοίξουν και να στελεχωθούν οι δομές πρωτοβάθμιας και τα Νοσοκομεία που έκλεισαν.Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια όλες οι υπάρχουσες δομές, με επανασύσταση όλων των καταργημένων οργανικών θέσεων.Αύξηση της χρηματοδότησης και κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών των νοσοκομείων.Όχι στη νομιμοποίηση – διεύρυνση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στα Νοσοκομεία (μπλοκάκια, κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ, συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε καθαριότητα, σίτιση κ.λπ.)».

Keywords
Τυχαία Θέματα