48ωρη πανελλαδική απεργία στην Εθνική Ασφαλιστική στις 21-22 Μαρτίου

16:11 16/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Θα διασφαλίζονται τα επείγοντα περιστατικά, διευκρινίζει ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναφερόμενος στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της Τρίτης 21/3/2017 και της Τετάρτης 22/3/2017.

Για την απεργία αναφέρει πως: «στρέφεται αποκλειστικά και μόνο κατά της πρόθεσης της ΕΤΕ, που με την ανοχή της κυβέρνησης συνεχίζει τις διαδικασίες πώλησης, χωρίς να υφίσταται

πλέον καμία υποχρέωση από την πλευρά της.

Η Εθνική Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της στηρίζονται και στηρίζουν εδώ και 126 χρόνια τους πελάτες της και τα δίκτυά της και για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος έχει διασφαλίσει τις ημέρες της κινητοποίησης τη λειτουργία των συστημάτων που θα υποστηρίξουν όλα τα επείγοντα περιστατικά υγείας και ατυχημάτων των οχημάτων των πελατών της».

Τέλος ο Σύλλογος Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ», τονίζει ότι: «Απεργούμε για να αποτρέψουμε την πώληση της Εταιρίας μας σε ξένα κεφάλαια, απεργούμε για να διασφαλίσουμε αυτά που είναι και μπορούν να παραμείνουν ελληνικά, απεργούμε για να παραμείνουν στην εθνική οικονομία τα επενδεδυμένα κεφάλαια των αποθεματικών της, απεργούμε για να μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία ασφάλεια από την πρώτη και μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρία.

Απεργούμε – Διαδηλώνουμε – Διεκδικούμε – Αγωνιζόμαστε!

Λέμε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

Και τις δύο μέρες θα υπάρχει περιφρούρηση του κτιρίου από τις 07:00 π.μ. και την Τρίτη 21/3/2017 θα ξεκινήσουμε στις 10:00 π.μ. πορεία προς το κτίριο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (Βασιλίσσης Σοφίας & Ηρώδου Αττικού).

Όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP – που η Διοίκηση της Εταιρίας συνεχίζει να τους θεωρεί συναδέλφους δεύτερης κατηγορίας – θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα