3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο (video)

10:09 10/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού, που πραγματοποιείται από τις 10 έως και τις 18 Φεβρουαρίου 2017, είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου. Oι δηλώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος άρχισαν!

Η δράση περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή

σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του ομάδα, η οποία μπορεί να αποτελείται από 8 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό που θα έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας φροντίστε να περιλαμβάνει άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας. Επίσης να διαθέτει κάποιον με άνεση στις νέες τεχνολογίες και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει!

Άρχισαν ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής που θα διαρκέσουν έως την 1η Φεβρουαρίου 2017

Η ομάδα των διοργανωτών «Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού» τονίζει ότι το παιχνίδι είναι χαρά, παιχνίδι, αναζήτηση, δοκιμασία, ομαδικότητα, δημιουργικότητα… Και καλεί όλου που θα πάρουν μέρος να μοιραστούν μαζί τους την πιο αγαπημένη στιγμή της ομάδα τους, αναρτώντας μια φωτογραφία ως σχόλιο. Οι φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στο κολάζ που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για την επόμενη ανάρτηση με τίτλο «Τι είναι το Κυνήγι Κρυμμένου λουκουμιού». Λεπτομέρειες στη σελίδα στο FB «Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα