31 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ήπειρο – Στο «κόκκινο» ο Δήμος Ζίτσας

19:19 19/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα 31 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ήπειρο, σύμφωνα με τα στοιχεία γεωγραφικής κατανομής που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκαν 21 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, τρία στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, έξι στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και ένα στην Πρέβεζα.

Από την αρχή του Φεβρουαρίου στην

Ήπειρο έχουν εντοπιστεί 289 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 215 στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Από την αρχή της πανδημίας η Ήπειρος μετράει συνολικά 2.502 κρούσματα κορονοϊού.

Εν τω μεταξύ στο αυστηρό καθεστώς των περιοριστικών μέτρων, στην «κόκκινη ζώνη» τίθεται από το πρωί του Σαββάτου ο Δήμος Ζίτσας της Π.Ε. Ιωαννίνων, καθώς από την περιοχή επιβεβαιώνονται αρκετά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες. Ολόκληρος ο Δήμος Ζίτσας θα βρίσκεται στην ζώνη αυξημένου κινδύνου έως την 1η Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος σημείωσε ότι η κατάσταση στην Ήπειρο «προβληματίζει» και ότι θα υπάρξει νέα εκτίμηση την προσεχή Τρίτη.

.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ήπειρο –, Δήμος Ζίτσας,ipeiro –, dimos zitsas